Nele Craninckx

// Kleuterdans // Dancemix // Cheerleading // Figuurtraining // Jazz // Ballet // Modern Jazz

Nele was op zeer jonge leeftijd al gebeten door dans. Van kleuter tot puber volgde ze een opleiding klassiek ballet en jazz onder leiding van Ingrid Fonteyne. Na een pauze van enkele jaren sloeg de dansmicrobe weer toe en is ze weer gepassioneerd haar dansskills aan het bijschaven onder leiding van Sam Robijns. Door haar passie voor dans en kleuters geeft zij met veel enthousiasme les en runt samen met Sam en Elisabeth het Danshuis.

 

Sam Robijns

 // Jazz // Figuurtraining // Vit Plus Dans // Cheerleading // Pilates //

In 2002-2004 volgde Sam een dansopleiding in ‘The Mill Art Centre’ te Oxford. Nadien deed ze een opleiding bij de AALO als aerobic instructrice en schoolde zich bij in het begeleiden van sportende senioren (VTS, Bloso). Recent volgde ze een opleiding tot Pilates instructrice te Antwerpen. In 2013 richtte ze Danshuis Boutersem op en in 2015 volgde Danshuis Leuven.

Elisabeth Claes

// Easy Flow Yoga // Vitaliteit Plus Yoga //

Elisabeth combineerde jarenlang haar job als grafisch ontwerpster met het volgen van yoga-opleidingen en het geven van yogales. In 2015 besloot ze zich full-time aan yoga te wijden en startte samen met collega’s Sam en Nele Danshuis Leuven. Ze is een KRI – IKYTA gediplomeerd Kundalini Yoga Level I leraar (Shiv Charan Singh) en volgt momenteel het Level II programma. Ze volgde de Teacher Training Yin & Anatomy (José de Groot) & Levenscoaching bij stress, depressie, burnout & CVS (Ignoramus Academie) en blijft bijleren door het bijwonen van allerhande workshops.

Sanne Lavigne

Kleuterdans // Dancemix // Hiphop //  Musicaltheater // Cheerleading // Figuurtraining // Allround Dance 

Sanne was 7 jaar toen ze intensief begon te dansen. Op haar 12de startte ze de opleiding dans aan de Topsportschool in Hasselt. Naast deze professionele opleiding volgde ze tal van workshops en bijscholingen in diverse stijlen, van Hiphop tot Musical en Klassiek Ballet. In 2011 starrte ze als lesgeefster, met als doel haar passie te kunnen overbrengen op jonge dansers.

Lotte Suvee

// Ballet // Ballet Workout // Dancemix // Jazz // Moderne Dans //

Lotte is gepassioneerd door dans en de verschillende uitgangsvormen ervan. Ze is vooral autodidact en liet zich bijscholen door verschillende professionals. Ze danste o.m. in een Hedendaags dansproject bij BOZAR Dance, o.l.v Vergilio Sergi (Brussel Paleis voor Schone Kunsten). Verder begeleidde ze ook dansprojecten in Open Talentenhuis Zinnema (Anderlecht) en volgde ze educatieve workshops in P.A.R.T.S (Brussel). In 2014 bracht ze een eigen creatie ‘Kunst in beweging’ in het Coloma Kasteel (Brussel) naar voor. 

Elise Francen

// Klassiek ballet //

Elise zette haar allereerste danspasjes al toen ze vijf jaar oud was. Ze startte met klassiek ballet op hobbyniveau bij Dance Images. Waarbij ze op 10-jarige leeftijd haar passie voor dans verder wist te ontwikkelen door een professionele dansopleiding o.l.v. Lieve Willems. Doorheen de jaren volgde Elise ook nog jazz en hedendaagse dans en blijft ze zich graag bijscholen in bijzondere dansstijlen zoals de ‘flying low’ techniek. Momenteel legt ze een ‘Certificate in ballet teaching’ programma af aan The Royal Academy of Dance in Londen.

Chris Van Vlasselaer

// Zumba // Zumba Gold // Zumba Kids //

Chris vindt groepslessen een stimulerende en leuke manier om aan sport te doen. In augustus 2009 maakte ze kennis met Zumba en de microbe heeft haar sindsdien niet meer losgelaten. Chris behaalde de licenties Zumba Instructor (ZIN), Zumba Gold en Zumba Kids & Kids JR.

Esther Vanbrussel

// Cheerleading //

Op 6-jarige leeftijd begon Esther met jazz en is steeds blijven dansen. Ze proefde van verschillende dansstijlen zoals ballet, aerobics, moderne dans en hiphop en op haar 17de begon ze met All Star Cheerleading. In 2015 werd ze cheerleader bij Danshuis. Met dit team deed ze mee aan het Belgisch Kampioenschap (2de plaats) en het Europees Kampioenschap Cheerleaden in 2016. Ze volgde in 2016 een coach-cursus cheerleaden, georganiseerd door International Cheer Union.

Elena Ion

// Pilates //

Vanaf het moment waarop Elena in contact kwam met Pilates en de positieve impact hiervan ervaarde, besloot ze hier haar carrière aan te weiden. Haar mantra is ‘Pilates is my Happy Hour’. Elena is een gelicencieerde instructor Pilates Mat, Reformer, Cadillac-Trapeze, Chair & Barrel. In haar lessen Pilates Method & Contrology worden yoga-houdingen geïntegreerd om zo een balans te bekomen tussen lichaam en geest en het lichaam bewuster te maken van zijn sterkten en limieten. Hiernaast volgde Elena een training ‘Psychosomatic Healing’. Je energiestroom beïnvloedt de mate waarin je gelukkig en gezond bent. Diepe ademhaling en beweging houden deze energie in beweging.
‘Physical fitness is the first requisite for happiness’ (Joseph H. Pilates).

 

 

Jolan Sonck

// Breakdance //

Laat je door zijn jonge leeftijd niet verrassen, onze ‘benjamin’ heeft toch al een hele hoop ervaring op zijn curriculum. Hij is lid van de ‘Daydream Crew’ en werd dit jaar nog kampioen van Vlaams Brabant. Een brok jong talent in ontwikkeling dat niet kan wachten zijn passie ook aan anderen door te geven.

Arne Sonck

// Breakdance //

Eén van leuvens meest gedreven bboys. Arne is de eerste persoon die op een training aankomt en de laatste om weer weg te gaan, aan creativiteit en uithoudingsvermogen geen gebrek. Hij is lid van de ‘Daydream crew’ waarmee hij op tal van battles terug te vinden is. Als we hem in twee woorden zouden beschrijven zijn ze ‘out of the box’ en ‘vrijheid’ en dat is net wat hij aan zijn leerlingen probeert mee te geven. Hij is student Taal en Letterkunde aan de KUL en bezig met het behalen van zijn diploma als erkend breakdance leraar.

Brecht Decuyper

// Zumba Kids //

Brecht is een enthousiaste danser die ervan houdt om nieuwigheden te ontdekken, zoals o.a. Jazz, Hip Hop en wie weet wat nog allemaal… In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met de jeugdwerking in verschillende verenigingen, en doet dit sinds 2016 ook bij Het Danshuis. Na het mee begeleiden van enkele stages kiest hij nu voor het echte werk. Sinds augustus 2017 is hij in het bezit van de licenties Zumba Instructor (ZIN) en Zumba Kids & Kids Jr. en zal hij met vol enthousiasme de lessen Zumba Kids geven.

Wendy de Zutter

// Step//

Wendy vindt het heel leuk en vooral erg belangrijk om mensen te laten bewegen en daarbij ook nog eens heel wat plezier te laten beleven. Wanneer ze afstudeerde als leerkracht lager onderwijs was het meteen moeilijk om werk te vinden en heeft ze van haar passie dan ook maar meteen haar bijberoep gemaakt. Ze gaf heel wat verschillende soorten groepslessen en volgde heel wat opleidingen, gaande van cycling, BBB, aerobic, step, … en ga zo maar door. Wendy is op dit moment master trainer voor Clubjoy Dance/ Fiësta en Clubjoy Step.

Nina Wimaerts

// Hiphop //
Nina startte al op jonge leeftijd met dansen. Ze volgde enkele jaren jazz en freestyle dance. In 2011 sloeg de dansmicrobe over in de dansstijl ‘hiphop’, tot op heden danst ze deze stijl met veel plezier. In 2013 vervoegde ze zich bij het cheerleadingteam van Danshuis. Met dit team nam ze deel aan het Belgisch en Europees Kampioenschap.  Ze volgde in 2016 een coach-cursus cheerleaden, georganiseerd door International Cheer Union. Nina is al enkele jaren actief in het Danshuis als monitor op de verschillende dansstages. De passie voor dans en het werken met jongeren geven Nina een boost van energie. Met veel enthousiasme geeft ze dit jaar de lessen hiphop!